[rtl]طريقة عمل الفراخ المشوية في الفرن[/rtl]
[rtl]المقادير :
فرخة كاملة مقطعة حسب العدد ( 4 او 8 )[/rtl]
[rtl]
التتبيلة
[/rtl]
[rtl]بصله كبيرة مفرومه[/rtl]
[rtl]حبتين طماطم مبشورة[/rtl]
[rtl]ليمونتين[/rtl]
[rtl] رشه زعتر [/rtl]
[rtl]ملح و فلفل حسب الرغبة[/rtl]
[rtl]كوب زبادي[/rtl]
[rtl]فص ثوم مفروم
ملعقتين زيت كبيرة[/rtl]
[rtl]الطريقه:[/rtl]
[rtl]1 - توضع الفراخ فى طبق عميق[/rtl]
[rtl]2 - يوضع عليها مكونات التتبيلة السابقة تترك فى التلاجه طول الليل[/rtl]
[rtl]
توضع فى شواية البوتاجاز مغطاه بقويل لمدة 20 دقيقة
ثم يزال الفويل و تترك 10 دقائق [/rtl]
[rtl]المقادير :
فرخة كاملة مقطعة حسب العدد ( 4 او 8 )[/rtl]
[rtl]
التتبيلة
[/rtl]
[rtl]بصله كبيرة مفرومه[/rtl]
[rtl]حبتين طماطم مبشورة[/rtl]
[rtl]ليمونتين[/rtl]
[rtl] رشه زعتر [/rtl]
[rtl]ملح و فلفل حسب الرغبة[/rtl]
[rtl]كوب زبادي[/rtl]
[rtl]فص ثوم مفروم
ملعقتين زيت كبيرة[/rtl]
[rtl]الطريقه:[/rtl]
[rtl]1 - توضع الفراخ فى طبق عميق[/rtl]
[rtl]2 - يوضع عليها مكونات التتبيلة السابقة تترك فى التلاجه طول الليل[/rtl]
[rtl]
توضع فى شواية البوتاجاز مغطاه بقويل لمدة 20 دقيقة
ثم يزال الفويل و تترك 10 دقائق [/rtl]