بيكاتا فراخ
[rtl][/rtl]
[rtl]أطباق رئيسية[/rtl]
المقادير
- كيلو فراخ فيليه
- نصف كوب مشروم
- ملعقتين كبار دقيق
- كوبين كريمة طبخ
- بصلتين مفرومين
- ملح و فلفل و جوزة الطيب
- ملعقتين سمنة
طريقة التحضير
[list="padding-right: 0px; padding-left: 0px; margin-right: 0px; margin-left: 0px; border: none; border-image-source: initial; border-image-slice: initial; border-image-width: initial; border-image-outset: initial; border-image-repeat: initial; outline: none; color: rgb(57, 57, 57); line-height: 20.7999992370605px; vertical-align: top; direction: rtl; clear: right; background-color: rgb(255, 255, 255);"]
[*]في وعاء نضع الفراخ و نرش عليهم ملح و فلفل حسب الرغبة
[*]نضيف الدقيق و نقلبهم جيدا
[*]في مقلاة علي النار نضع جزء من السمنة ثم نضيف الفراخ
[*]تقلب الفراخ في السمنة حتي تتلون
[*]تنزع الفراخ من المقلاة نضيف سمنة مرة اخري مع البصل
[*]تضاف الكريمة و المشروم مع الملح و الفلفل و جوزة الطيب
[*]نضيف الفراخ و نتركها علي نار هادئة حتي تغلي
[*]يمكن اضافة كوب جبن الي الخليط ان وجد
[*]تقدم ساخنة مع المكرونة
[/list]